free web stats
top of page

1-3 gynekolog(er), hel-/deltid, søkes

til veldrevet privat tverrfaglig praksis
på Majorstuen. Mulighet for overtagelse.

20210203_101256.jpg

Majorstuaklinikken søker én eller flere gynekologer for deltid/heltid i veletablert praksis på Majorstua i Oslo, med mulighet for overtagelse. Vi ønsker velkommen til en nøkkelferdig praksis der det administrative er godt ivaretatt slik at man har god tid til hver pasient. Arbeidstid kan tilpasses heltid eller sykehusturnus med kveld eller helg om man ønsker det. Dersom man ønsker å se hvordan man trives i privat praksis er deltid og evt. gradvis overtagelse mulig. Pasientpågangen er god, med utmerkede inntjeningsmuligheter, og full frihet til etterutdanning i form av kurs og konferanser. 

20210203_120004.jpg

Klinikken huser i dag et spennende tverrfaglig miljø innen kvinnehelse og fertilitet, med erfarne spesialister i gynekologi, nevrologi samt muskel- og skjelett. Til å overta etter Josef Ekgren og Carsten Trolle søker vi én eller flere gynekologer, gjerne et team, med blikk for pasientenes behov og som gjerne har interesse for f.eks. tverrfaglig utredning og behandling av infertilitet eller kroniske underlivssmerter. Etterspørsel etter ultralyd og oppfølging av gravide øker, hvilket er en gylden anledning for den som ønsker å utvide kompetansen på ultralyd i alle stadier av svangerskapet. 
 

20210203_101502.jpg

Majorstuaklinikken holder til i lyse og moderne lokaler med alle administrative rutiner på stell. Klinikken ligger i Slemdalsveien 1, sentralt på Majorstuen, med offentlig kommunikasjon til døren. Våre 258 kvm store lokale er fordelt på 5 behandlingsrom, laboratorium, samt resepsjon, administrasjonskontor, venteværelse og lunchrom. Vårt arkiv går tilbake til 1994, og favner ca. 50 000 pasienter. Det gir mange muligheter for å forme en lege-praksis slik man ønsker.

20210110_195035.jpg

Ta gjerne kontakt med daglig leder Jim Ekgren på jim@majorstuaklinikken.no eller direkte på mobil 41484125. 

 

www.majorstuaklinikken.no

bottom of page