SIDER

INFORMASJON

TJENESTER

NYHETER

©2020 by Majorstuaklinikken

OM OSS

Faglig dyktighet, trygghet og omsorg

Majorstuaklinikken ble startet av gynekolog Josef Ekgren i 1993. Siden den gang har vi hatt som mål å gi våre pasienter en trygg og god behandling.  

Våre gynekologer og leger har bred erfaring og kompetanse innen sitt felt. Våre leger har blant annet erfaring som overleger ved norske sykehus, fertilitetsklinikker og noen er videreutdannet innenfor fertilitet og fostermedisin. Vi har fokus på å tilby trygge tjenester med dyktige fagfolk. Tilgjengelighet og omsorg er viktige kvaliteter hos oss, og du slipper å vente lenge på time om du skulle trenge det.

Vi sees.

TEAM

Dr. Anne Lind

Anne ble uteksaminert som lege i 2005. Hun har spesialisert seg innenfor gynekologi og fødselshjelp ved Akershus universitetssykehus,  men har også jobbet på sykehuset i Telemark og i Mo i Rana. Siden 2016 har hun jobbet i privat praksis og etterhvert utviklet bred erfaring innenfor de fleste kvinnesykdommer. Anne kan bistå i de fleste gynekologiske problemstillinger, enten du trenger årskontroll med celleprøve, spiralinnsetting, prevensjonsveiledning eller har barneønske.  Hun interesserer seg mye for 3D ultralyd og tilbyr dette på alle stadier i graviditeten.

Dr. Martin Sørensen

Martin Dudziak Sørensen studerte ved Jagiellonian University Medical College i Krakow og ble uteksaminert i 2005. Martin har siden 2008 jobbet som gynekolog og tok sin spesialisering ved Sentralsykehuset i Førde, Haukeland Universitetssykehus og AHUS. Siden 2016 jobbet han som overlege ved Sykehuset Innlandet Elverum. I 2017 gikk han over til å jobbe som privatpraktiserende, først som vikar ved Din Gynekolog på Jessheim, deretter ved Spesialistsenteret for kvinner. Martin har alltid vært glad i fødselshjelp og utviklet en bred erfaring innenfor de fleste kvinnesykdommer.

I tillegg til norsk snakker Martin både godt polsk og engelsk. Han driver også sin egen klinikk, Femini, på Jessheim.

Foto: Lars Terje Hellum

Dr. Azita Mahmoudan

Dr. Azita Mahmoudan er gynekolog og fertilitetsekspert. Hun har vært lege siden 1997, og fødselslege og gynekolog siden 2004.

I tråd med hennes spesielle interesse for diagnostisering og behandling av infertilitet, fortsatte hun sin utdannelse ved et universitetssykehus for å få spesialitet i fertilitetsbehandlinger og IVF i 2007. Hun har også deltatt på mange ekstra kurs for å supplere sin kunnskap og ferdigheter i gynekologiske operasjoner, som er hennes andre interessefelt.

 

Hun har tidligere jobbet som assisterende professor på gynekologiske avdelinger. Hun har også jobbet som spesialistrådgiver i gynekologi og (in)fertilitet ved universitetssykehus, regionale sykehus og veletablerte private klinikker. Etter mange års erfaring i et bredt felt av gynekologiske problemstillinger, grunnla hun egne klinikker hvor høy kvalitet og profesjonelle tjenester har vært viktig.

Dr. Azita Mahmoudan kan bistå i gynekologiske problemstillinger, årskontroller og andre undersøkelser. Hun kan også utføre fertilitetsutredninger hos deg og din partner, samt gi deg en god oppfølging i samarbeid med med vår IVF-samarbeidspartner Stork i Danmark.

Dr. Peter Molnar

Peter har jobbet på Majorstuaklkinikken i 20 år, men også ved  flere andre private klinikker i Oslo. Han har tidligere jobbet som overlege på norske sykehus.  Han har stor interesse for forstermedisin og lang erfaring innen ultralydsundersøkelser av gravide. Har har bl.a. samarbeidet med velkjente forskere internasjonalt. Peter tilbyr ultralydgaranti, hvor du får ny gratis time hvis det skulle vise seg å være vanskelig å ta bilde av fosteret. Han snakker norsk, engelsk og ungarsk.

ÅPEN SØKNAD

arrow&v
Korona-oppdatering: Majorstuaklinikken har åpent som normalt

Majorstuaklinikken har åpent som normalt.

Vi oppfordrer alle som har time/skal bestille time å lese informasjon om korona-situasjonen. Har du feber eller luftveissymptomer, ber vi deg om å ikke møte opp på klinikken. Ta kontakt hvis du er usikker på om du burde komme til timen.