free web stats
top of page

Det finnes mange typer prevensjonmidler, og ingen kvinner er like. Vi kan bistå deg med å finne rett prevensjonmiddel. Det finnes både hormonelle og ikke-hormonelle prevensjonsmetoder. Det finnes flere forskjellige metoder som P-ring, P-piller, minipiller, p-stav, p-sprøyter, vaginalring, spiraler og p-plaster. En vanlig metode er p-piller og minipiller som begge inneholder hormoner (østrogen og/eller gestagen/progestron). Er du usikker på hva som kan passe deg kan du bestille en veiledningstime med en av våre leger.

Vi tilbyr både kobber- og hormonspiraler. Kobberspiral gir prevensjonseffekt i fem år, hormonspiral kan gi prevensjonseffekt i fem år (Mirena®, Kyleena®) eller tre år (Jaydess®, Levosert®). Det finnes også forskjellige størrelser på spiralene. P-staven Nexplanon gir prevensjonseffekt i tre år. Det er kun våre leger som setter inn spiraler og p-staver. Mange av våre pasienter mener at de får en bedre opplevelse når spiral blir satt inn hos gynekolog. 

Hvis du bestiller en time for innsetting eller bytte av spiral vil en slik time også kunne inkludere celleprøve, ultralyd av eggstokker, livmor og eventuelt andre tester om du skulle ønske eller ha behov for det. 

Timer for prevensjon og prevensjonsveiledning koster alltid kr.1400,- (+ eventuell prevensjonsmiddel) uten overraskende gebyrer og tillegg.

PREVENSJON

bottom of page