SIDER

INFORMASJON

TJENESTER

NYHETER

©2020 by Majorstuaklinikken

PREVENSJON

Det finnes mange typer prevensjonmidler, og ingen kvinner er like. Vi kan bistå deg med å finne rett prevensjonmiddel. Det finnes både hormonelle og ikke-hormonelle prevensjonsmetoder. Det finnes flere forskjellige metoder som P-ring, P-piller, minipiller, p-stav, p-sprøyter, vaginalring, spiraler og p-plaster. En vanlig metode er p-piller og minipiller som begge inneholder hormoner (østrogen og/eller gestagen/progestron). Er du usikker på hva som kan passe deg kan du bestille en veiledningstime med en av våre leger.

Vi tilbyr både kobber- og hormonspiraler. Kobberspiral gir prevensjonseffekt i fem år, hormonspiral kan gi prevensjonseffekt i fem år (Mirena®, Kyleena®) eller tre år (Jaydess®, Levosert®). P-staven Nexplanon gir prevensjonseffekt i tre år. Det er kun våre leger som setter inn spiraler og p-staver. Hvis du bestiller en time for innsetting eller bytte av spiral vil en slik time også inkludere celleprøve, ultralyd av eggstokker, livmor og eventuelt andre tester om du skulle ønske eller ha behov for det. 

Timer for prevensjon og prevensjonsveiledning koster alltid kr.1400,- (+ eventuell prevensjonsmiddel) uten overraskende gebyrer og tillegg.

Korona-oppdatering: Majorstuaklinikken har åpent som normalt

Majorstuaklinikken har åpent som normalt.

Vi oppfordrer alle som har time/skal bestille time å lese informasjon om korona-situasjonen. Har du feber eller luftveissymptomer, ber vi deg om å ikke møte opp på klinikken. Ta kontakt hvis du er usikker på om du burde komme til timen.