free web stats
top of page

INFORMASJON OM KORONA/COVID-19

Hvis du har feber eller symptomer i luftveiene skal du ikke møte opp til timen. Ved behov for medisinsk hjelp angående korona oppfordrer vi til å kontakte 116 117. Hvis det er fare for liv og helse kontakt 113 Har du spørsmål om korona kan du ringe Folkehelseinstituttets informasjonstelefon 815 55 015, eller gå inn på FHI sine nettsider.

Er du usikker på om du burde komme til timen, ring oss på 22 69 55 10. Hvis du er forhindret til å komme til timen grunnet korona, kan du ta kontakt også hjelper vi deg med å flytte timen. 

Majorstuaklinikken holder åpent som normalt. Vi oppdaterer og evaluerer våre smittervernstiltak jevnlig og etter FHI sine anbefalinger.

 

Vi reduserer også smittefare ved å kontrollere antall personer i lokalene. Vi forstår at ultralyd for gravide ofte ønskes å gjøres med partner, familie og barn, men foreløpig er det kun partner som kan bli med inn til legen. Vi har god plass på venteværelset og alle kontaktoverflater blir rengjort hyppig. Vi forstår at dette ikke er en ideell situasjon, men følger veiledende anbefalinger fra FHI og av hensyn til både din og de ansattes sikkerhet.

Vask hender ofte og grundig med såpe og vann

Bruk desinfisering når du ikke får vasket hendene og etter bruk av engangslommetørkle

Besøk FHI eller ring fastlegen din hvis du har symptomer i luftveiene, feber eller tror du er smittet

bottom of page